HawkLady Drone Solutions for Storytellers | Is het tijd voor spraakmakende drone beelden?
580
post-template-default,single,single-post,postid-580,single-format-standard,et_bloom,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Is het tijd voor spraakmakende drone beelden?

Drone Pilot Film Productions

Is het tijd voor spraakmakende drone beelden?

Hawk Lady geïntroduceerd

 
Voor mij, als filmmaker in-the-making, had ik zeker het verlangen om nieuwe perspectieven te vinden. Het zal mijn avontuurlijke geest zijn geweest die de de oplossing heeft gevonden in luchtbeelden, en, dat blijkt dan ook nog eens een hele nieuwe tak van spelen te zijn in de wereld van vandaag…

Luchtfotografie en cinematografie

 
Hawk Lady is onderdeel van iOPENER co-creatie lab voor film en fotografie geworden, en staat voor vrouwelijk kracht en innovativiteit. Hawk Lady brengt je boodschap letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.  

Om haar tot leven te brengen, ben ik gaan samenwerken met fashion designer Irving Vorster (Irvinx). Hij heeft mijn beeld vertaald in een wingsuit wat tegelijk stoer en classy is. Door het gebruik van asymmetrie voel je kracht en dynamiek en zie je duidelijk de originaliteit er vanaf spatten. Dat is de belichaming van Hawk Lady.  

Om haar weer te geven, heb ik Vliegbasis Soesterberg gekozen en heeft fotograaf Oscar van der Wijk de opnames gemaakt. Het is een spannende ervaring zelf voor de lens te staan, maar ze zeggen “oefening baart kunst”. En een vakfotograaf zoals Oscar, heeft me daarbij flink geholpen.
 

Hawk Lady

Luchtbeelden voor promoties, reclame, documentaires:

Denk aan natuurbeheer, industrieel erfgoed, kastelen, outdoor recreatie gebieden, reisbestemmingen, groenten- en vruchtenteelt gebieden. Alles wat weg van dichte bebouwing is, eigenlijk, kan in combinatie met grondbeelden schitterend uitgelicht worden.  

Koploper

Hawk Lady piloot Hedwig Schipperheijn, is Nederlands eerste gecertificeerde vrouwelijke dronepiloot die als filmmaker oplossingen biedt aan bedrijven die op spraakmakende manier hun verhaal willen delen.


Meer weten? Lees dan: 7 redenen voor het laten maken van drone opnames

YES, INSPIRE ME! Meld je dan aan. Elke twee weken info over drone vliegen en filmmaken!

Vragen? Stel ze in het commentaarveld hieronder!


Geen reactie's

Geef een reactie

Drone piloot boeken

YES, INSPIRE ME!

every two weeks about drone flying and filmmaking

You have Successfully Subscribed!