HawkLady Drone Solutions for Storytellers | HawkLady – Nederlands eerste vrouwelijke dronepiloot
Hedwig Schipperheijn is Nederlands eerste vrouwelijke dronepiloot met haar eigen productiebedrijf. Ze is jouw professionele dronenavigator bij de productie van luchtfilm en -fotografie.
dronepiloot
66
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-66,et_bloom,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Eerste vrouwelijke dronepiloot

Hawk Lady is Hedwig Schipperheijn, Nederlands eerste vrouwelijke dronepiloot met haar eigen multimediabedrijf. Ze is jouw professionele dronenavigator bij de productie van luchtfilm en -fotografie. Vastberaden om dat vast te leggen wat jij voor jouw geestesoog ziet.

 

Het hangt in de lucht

Wil je jouw verhaal op een originele manier vertellen? Vanuit een ander en verrassend perspectief? Hawk Lady staat voor professionele en adembenemende luchtcreaties. Wij helpen je graag om op te vallen en gezien te worden. Vanuit de lucht.

 

Verzekerd van vakwerk

Hawk Lady is onderdeel van iOPENER, een multimediabedrijf gecertificeerd om drones te vliegen. Wij staan garant voor een veilige manier van werken, professionele operaties en de benodigde verzekeringen. Bekijk onze FAQ-pagina voor gedetailleerde informatie.