HawkLady Drone Solutions for Storytellers | Ideeën laten vliegen? Bel Hawklady voor luchtfilm en -luchtfotografie
Vanuit de lucht lichten wij vakmensen, vakantiebestemmingen, diensten en producten, industrieel erfgoed en natuurschoon op een opvallende manier uit. Bel 06 2917 0415
luchtfilm, luchtfotografie
52
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-52,et_bloom,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Onze methode

The art of flying

Ideeën laten vliegen

 

Hawk Lady houdt van het co-creatieproces met klanten. Het samen bedenken hoe je je passie in beeld kunt brengen en die kunt delen met de wereld.

 

Daarom nemen we de tijd om te luisteren, ideeën te delen en samen tot de beste oplossing te komen om jouw boodschap beeldend te vertalen en dynamisch tot leven te brengen.

 

Veiligheid hoog in het vaandel

 

Er valt iets te zeggen over het samenwerken met een gecertificeerd bedrijf. Om te beginnen: alleen gecertificeerde bedrijven komen in aanmerking voor een aansprakelijkheidsverzekering.

 

Bovendien weten wij hoe we veilig in het luchtruim kunnen werken. Een belangrijke eis als je deelneemt aan het luchtverkeer.

Licenties

BNUC-S™ qualified pilot class 1 – NL

BNUC-S™ qualified pilot class 1 – BE

Certificaten

Remote Pilot Licence RPA-L – CAA -NL ILenT

Bewijs van inschrijving (BvI) – CAA -NL ILenT

RPAS Operator Certificate (ROC-Light) – CAA -NL ILenT

Remotely Piloted Aircraft Systems (RPAS) aansprakelijkheidsverzekering – wereldwijd

Vliegmedische keuring: LAPL (EASA)

It’s in the air!

Hawk Lady staat voor het ‘creëren van inspiratie in de lucht’. Iets wat op prachtige wijze gerealiseerd kan worden met promotiefilms en reportages.

 

Al het goede komt van boven. Dat geldt zeker voor dronevideo en -fotografie. Vanuit de lucht lichten wij vakmensen, vakantiebestemmingen, diensten en producten, industrieel erfgoed en natuurschoon op een opvallende manier uit. Opdat deze beelden weer tot inspiratie kunnen zijn voor anderen.

Hawklady met drone op het vliegveld

KENNIS DELEN

 

Er is veel onduidelijkheid over het gebruik van drones in de openbare ruimte. Op deze website delen we informatie omtrent wetgeving en de voorschriften waaraan dronegebruikers zijn gebonden.

 

Vliegen met een drone is een geweldige ervaring en levert spectaculaire beelden op. Het inachtnemen van de spelregels is daarvoor een belangrijke voorwaarde.

 

Door informatie en nieuwe ontwikkelingen over het gebruik van drones te delen, dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid in het luchtruim.

 

Lees onze artikelen, leer de kneepjes van het vak en abonneer je op onze tutorials!