HawkLady Drone Solutions for Storytellers | 7 redenen voor het laten maken van drone opnames
582
post-template-default,single,single-post,postid-582,single-format-video,et_bloom,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

7 redenen voor het laten maken van drone opnames

7 redenen voor het laten maken van drone opnames

We zien steeds meer video’s met luchtbeelden erin verwerkt. In speelfilms zijn we het zelfs al gewend. Maar dat het zo (relatief) toegankelijk is geworden om zelf luchtbeelden te laten maken, dat is toch wel iets nu.

Hier zijn 7 redenen waarom dronebeelden je dienst beter in kaart kunnen brengen:

 

1. Een blik van boven biedt ruimtelijk inzicht en laat unieke perspectieven zien.

2. Het is een geweldige manier om je dienst te onderscheiden van de anderen.

3. Het is meer betaalbaar dan ooit en vele malen goedkoper dan een vliegtuig of helikopter inhuren. Hoe fijn is dat?!

4. Gebruik van drone luchtfotografie en videografie creëert de mogelijkheid flexibel en van (relatief) dichtbij jouw dienst dynamisch uit te lichten.

5. De tijd om een vliegproject te coördineren is relatief kort.

6. Uhhhhm, en ja, je zult met deze beelden opvallen!

7. Je gaat meer aandacht trekken en zeker mogelijk hierdoor, meer klanten of bezoekers krijgen.

Nu is het wel zo dat de ene dronepiloot de ander niet is, en ook dat de ene piloot niet een opleiding heeft genoten en de ander wel.

Waar zit nu het verschil?

 
Vergelijk het met autorijden. Ja, we kunnen allemaal leren autorijden, al-dan-niet via een rijschool. En autorijden kunnen we ook allemaal best goed.

Maar hoe fijn zou je het vinden als je taxi chauffeur een ongeluk kreeg en niet verzekerd bleek te zijn? En wat zou je er van vinden als deze ook af-en-toe toch wel hele gekke (ongepaste) dingen in het verkeer zou doen waardoor andere weggebruikers in gevaar zouden komen?

En, ondanks dat deze chauffeur je heel snel op de bestemming had gebracht, je je toch een beetje misselijk voelde doordat je zo heen en weer werd geschud? ‘Ja, het was best goedkoop’, zou je kunnen denken, maar ook wel duidelijk een hele andere ervaring als het reizen met een chauffeur die de regels volgt. Zoiets dus…

 

Hawk Lady

Luchtbeelden voor promoties, reclame, documentaires:

Denk aan natuurbeheer, industrieel erfgoed, kastelen, outdoor recreatie gebieden, reisbestemmingen, groenten- en vruchtenteelt gebieden. Alles wat weg van dichte bebouwing is, eigenlijk, kan in combinatie met grondbeelden schitterend uitgelicht worden.  

Koploper

Hawk Lady piloot Hedwig Schipperheijn, is Nederlands eerste gecertificeerde vrouwelijke dronepiloot die als filmmaker oplossingen biedt aan bedrijven die op spraakmakende manier hun verhaal willen delen.


Meer weten? Ga naar onze: FAQ pagina

YES, INSPIRE ME! Meld je dan aan. Elke twee weken info over drone vliegen en filmmaken!

Vragen? Stel ze in het commentaarveld hieronder!


Geen reactie's

Geef een reactie

Drone piloot boeken

YES, INSPIRE ME!

every two weeks about drone flying and filmmaking

You have Successfully Subscribed!